Sınav Kurs'tan 1 Milyon TL Ödül

Sınav Kurs YKS'de Türkiye 1. olana 1 milyon TL, LGS'de Türkiye 1. olana da 500 bin TL ödül verecek.

Sınav Kurs'tan 1 Milyon TL Ödül
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bartın’da zengin ders içerikleri, hazırladığı programlarla ve alanında uzmanlaşmış öğretmenlerle öğrencileri geleceğe hazırlamaya devam eden Sınav Kurs, kurumda eğitim alan öğrencilerin başarılarını da desteklemeye ve teşvik etmeye devam ediyor.

YKS Başvurularının sürdüğü bu günlerde kurum, ‘Yüksek hedef, ileri sistem’ anlayışı ile ham puana göre YKS’de Türkiye 1. olana 1 milyon TL, LGS’de Türkiye 1. olana da 500 bin TL ödül verecek.

Şartları taşıyan öğrenciler sınav sonuç belgesi ile Sınav Kurs genel merkezine başvurup ödülünü alacak. Geçtiğimiz hafta başlatılan 5,6,7,8,9,10 ve 11’inci sınıflara yönelik düzenlenen sınavlara katılan öğrencilere yüzde 5 indirim ve taksit fırsatını da sürdüren Sınav Kurs Eğitim Koordinatörü Yasemin Çelik, öğrencilerin tüm eğitim dönemlerinde yanlarında olmaya çalıştıklarını söyledi.

Öğrencileri hayatlarının dönüm noktası olan sınavlara hazırlarken, onları teşvik edici etkinlik ve ödülleri de kurum genelinde faaliyete geçirdiklerini kaydeden Çelik, “Öğrencilerimiz kazansın, öğrencilerimiz başarsın istiyoruz.

Çünkü bir eğitim yuvası olarak ülkemizin gelecek nesillerine hizmet ediyoruz. Öğrenim yaşamlarının her anında da yanlarında olduğumuzu göstermek istiyoruz. Kurum olarak amacımız öğrencilerimizin geleceğe en iyi şekilde hazırlamak.

Gerek eğitim materyallerimizi, gerekse de eğitim kadromuzu bunun için ince eleyip sık dokuyoruz ve başarımızı bu nedenle en üst seviyeye çıkartıyoruz.

Bu uğurda da çalışmalarımız yoğun şekilde devam edecek” dedi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme