Sel sonrası hasar tespit çalışmaları tamamlandı

Bartın'da temmuz ayında yaşanan selin kesin hasar tespit çalışmaları tamamlandı

Bartın Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, kentte temmuz ayında meydana gelen selin ardından yapısal hasarlara ilişkin gerçekleştirilen kesin hasar tespit çalışmalarının tamamlandığını bildirdi. 

Müdürlükten yapılan açıklamada, yapılan çalışmaların ardından hazırlanan raporun 23 Ağustos tarihi itibari ile mahalle ve köy muhtarlıklarında 30 gün süreyle askıya çıkarıldığı kaydedildi. 

Vatandaşların Kesin Hasar Tespit Sonuçlarını e-devletten, hasartespit.csb.gov.tr, www.bartin.gov.tr, https://bartin.csb.gov.tr/ internet adreslerinden ve mahalle muhtarlıklarında askıya çıkarılan listelerden öğrenebileceklerinin ifade edildiği açıklamada, gerekli itirazların 30 günlük süre içerisinde Amasra Kaymakamlığı veya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne dilekçe ve e-devlete üzerinden yapılabileceği aktarıldı. 

Açıklamada ayrıca, “Başvuru yapmadan önce vatandaşlarımızın ilan edilen hasar tespit raporlarında yer alan bina kodunu e-devlet hesabından, hasartespit.csb.gov.tr web adresinden veya Muhtarlıklarınızda askıya çıkarılan listelerden öğrenmeleri önemle rica olunur.” ifadelerine yer verildi.

Bakmadan Geçme