Ortak alanlarda bakım çalışması yapılıyor

Belediye tarafından yürütülen bakım ve onarım çalışmalarına devam ediliyor..

Bartın Belediyesi park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ortak kullanım alanları olan park, yeşil alan ve meydanlarda bakım onarım ve çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Vatandaşların ortak kullanım alanlarından sorun yaşamadan istifade edebilmesi için çeşitli bakım onarım çalışmaları gerçekleştiren Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ayrıca çevre düzenleme çalışmaları ile bu alanlara daha güzel bir görünüm kazandırıyor. Ekipler ayrıca park alanlarında ki süs havuzlarında bakım çalışmalarını yapıp temizliklerini gerçekleştiriyor.

Yapılan çalışmalar ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu,” Park, piknik alanı gibi vatandaşlarımızın faydalandığı alanlarda bakım, onarım çalışmaları yapmaya devam ediyoruz. Bakım onarım çalışmalarımızın yanı sıra bitkilendirme, ot biçme ve budama çalışmaları ile de bu alanlarımıza daha güzel bir görünüm kazandırıyoruz. Özellikle yaz mevsimlerinde vatandaşlarımızın uzun süre vakit geçirdiği bu alanlarda her hangi bir sorun yaşanmaması arzusundayız. Çalışmalarımız tüm park, piknik alanı ve meydanlarda devam edecektir” dedi.
 

Bakmadan Geçme