Orduyeri'nde trafik çilesi büyüyor

Orduyeri Köprü mevkiinde sabah ve akşam saatlerinde oluşan trafik çilesi her geçen gün büyüyor

Bartın’da Orduyeri Köprüsü mevkiinde hemen her gün yaşanan trafik çilesi vatandaşları bezdiriyor.

Özellikle iş giriş ve çıkış saatlerinde oluşan araç yoğunluğundan dolayı bölgede trafik tamamen durma noktasına geliyor.   

Kanlıırmak Caddesindeki ırmak ıslah çalışmalarıyla beraber caddenin araç trafiğine kapatılması da bölgedeki trafiği olumsuz etkiliyor.

TOKİ konutları ile birlikte civarda oturan vatandaşların TOKİ Köprüsünü tercih etmemeleri, yine Orduyeri mevkiindeki gelişi güzel parklar nedeniyle sıkışan trafikte sürücüler dakikalarca beklemek zorunda kalıyor.

Sabah saatlerinde Orduyeri’nden Kaynarca Caddesine kadar uzayan araç kuyrukları akşam saatlerinde ise Orduyerinden Kavaklı’ya kadar bir bölgeye yayılıyor.

Çatmaca’da trafiğe polis önlemi

Kentin en işlek kavşaklarından biri olan Çatmaca kavşağındaki trafik sıkışıklığı ise trafik polislerin müdahalesi ile çözülmeye çalışılıyor.
Trafiğin yoğun olduğu saatlerde trafik polislerinin görev aldığı kavşakta, polis ekiplerinin yönlendirmeleri ile trafik rahatlatılıyor.

Yeni hastane ile yük artacak

Bartın Devlet Hastanesinin yeni binasına taşınmasıyla Çatmaca ve bölgedeki trafik yoğunluğu ikiye katlanacak.Bölgede yapılan ışıklı kavşak çalışmalarının ise trafik yoğunluğuna daha da yük bindireceği öngörülüyor.

Yorumlar 1
Yücel 05 Kasım 2023 23:37

Orduyerine yeni köpru lazım. Catmaca ve il özel idaresi yanına battı çıktı. Sadece önlem alınıyor. Başka yapılan bir şey yok.

Bakmadan Geçme