Öğrencilere etkili mülakat teknikleri eğitimi

Ulus Meslek Yüksekokulu ve Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğinde Meslek  Yüksekokulu öğrencileri için 'Etkili Mülakat Teknikleri' eğitimi düzenledi

Ulus Meslek Yüksekokulu ve Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğinde Meslek  Yüksekokulu öğrencileri için "Etkili Mülakat Teknikleri" eğitimi düzenledi.

Eğitim, Bartın İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Ayçın Gümüşok Karaalp tarafından verildi. Eğitimde, mülakat sürecinde başarılı olmak için gereken ipuçları üzerinde duruldu.

Katılımcılara, mülakatın yanı sıra imaj yönetimi ve etkili beden dili kullanımı gibi konular da aktarıldı. Ayrıca, mülakat esnasında dikkat edilmesi gereken hususlar da detaylı bir şekilde ele alındı.

Katılımcılar, eğitim sürecinde öğrendikleri konularla ilgili sorularını sorma ve danışmanlarıyla etkileşime geçme fırsatı buldu. Eğitim, soru cevap şeklinde sonlandırılarak katılımcıların eksikliklerini gidermelerine ve konuları daha derinlemesine anlamalarına olanak tanıdı.

Eğitimin ardından konuşan Bartın İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Ayçın Gümüşok Karaalp, "Mülakat süreci, iş arayanlar için oldukça önemlidir ve başarılı bir şekilde geçirilmesi kariyerlerini belirlemede büyük rol oynar. Bu eğitimde katılımcılara mülakat teknikleri, imaj yönetimi ve etkili iletişim becerileri konularında bilgi aktarmaktan memnuniyet duydum. Umarım öğrencilerimiz bu bilgileri başarıyla uygulayarak istedikleri kariyere bir adım daha yaklaşırlar" dedi.

Bakmadan Geçme