Kurum'dan Bartın vurgusu

İBB AK Parti Başkan Adayı Kurum seçim çalışmalarında Bartın vurgusunda bulunmaya devam ediyor

Cumhur İttifakı’nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum seçim çalışmalarına devam ediyor. 

Ziyaretleri sırasında vatandaşlar tarafından ilgi ile karşılanan Kurum İstanbul halkının sabırsızlıkla 31 Mart’ı beklediğini söyledi.

Kurum açıklamalarında milletin her ihtiyacında yanında olduklarını ifade ederken, “Kastamonu’da, Rize’de, Bartın’da seller oldu ve biz 2 saat sonra oraya gittik. Elazığ’da, Malatya’da, İzmir’de depremler oldu biz yine oradaydık. En son asrın felaketi Maraş depreminde 11 ilimizde tüm arkadaşlarımızla birlikte günlerce aylarca orada kaldık. Şimdi bu tecrübeyle, 25 yıllık birikimle, bu motivasyonla şimdi İstanbul diyoruz, sadece İstanbul diyoruz.” Dedi.

Kurum gerçek belediyeciliği İstanbul’a yeniden getireceğini de ifade ederken, “Hep birlikte el ele gönül gönüle önce İstanbul’u alacağız. İstanbul’un sokaklarına o beklediğimiz, özlediğimiz huzuru getireceğiz. Biz İstanbul’un bu kaybolan 5 yılını başkanımla, tüm ekibimizle, 39 ilçede 964 mahallede milletimiz bizden ne bekliyorsa hep sokakta, pazarda, esnafımızın yanında olacağız. Biz kollarımızı sıvadık mı Güngören'de, tozkoparan da Kentsel Dönüşüm için sıvarız. Biz kollarımızı sıvadık mı Güngören’e Millet Bahçesi yapmak için sıvarız. Biz kollarımızı sıvadık mı Güngörenli kardeşimize sevgimizi göstermek ve ona sarılmak için sıvarız. İstanbul’da medeniyeti, inancı, dili, ırkı, mezhebi ne olursa olsun herkesi kucaklayan, herkesi dinleyen, herkesin sorununa çözüm bulan gerçek belediyeciliği o kaybolan 5 yılın ardından İstanbul’a yeniden getireceğiz. Biz 31 Mart akşamı İstanbul’un başkanı değil Güngören’in İstanbul’un kardeşi, evladı olacağız” ifadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme