Kozcağız'da kim kaç oy aldı

Bartın'da sonucu en çok merak edilen yerler arasında yer alan Kozcağız'da, zafer bir kez daha Mustafa Karaman'ın oldu. Karaman 5'inci kez katıldığı seçimleri kazanarak bir dönem daha Kozcağız Belediye Başkanı seçilmenin gururunu yaşadı.

Kozcağız'da kim kaç oy aldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Karaman’ın en büyük rakibi konumunda olan MHP’nin adayı Savaş Buyurman ise 2019’un ardından 2’nci kez galip gelemedi. 

1306 oyla Karaman’ın lider tamamladığı seçimleri Buyurman 1243 oy, CHP adayı Meliha Okutay 561 oy, bağımsız aday Mehmet Geredeli de 369 oy ile tamamladı. 

Seçimlerin ardından ilk değerlendirmesini gerçekleştiren Karaman, “İlk günkü aşkla çalışmaya devam teşekkürler Kozcağız” dedi. 

Buyurman ise, “Halkımız tercihini yaptı. Bu süreçte bize destek olan herkese çok teşekkür ederim. Belediye meclisine girmeye hak kazanan adaylarıma, seçilen başkana ve muhtarlara başarılar dilerim.” diye konuştu.

CHP Adayı Meliha Okutay da, “31 Mart 2024 günü yapılan yerel seçimlerde, Cumhuriyet Halk Partisi Kozcağız Belediye Başkan Adayı olarak, Meclis Üyelerimle birlikte, içinde yaşamaktan mutlu olduğunuz beldemizi birlikte inşa etmek güçlendirmek ve geleceğe taşımak adına, inandığım değerler doğrultusunda, eşit adil katılımcı yönetim anlayışıyla, birlik beraberlik sevgi ve dayanışmayı artırarak, hizmeti esas alan hedefimizi paylaştık ve takdir Kozcağız halkının dedik. Bu uğurda CHP İl, İlçe ve Belde Örgütümüze, Kozcağız Beldemizde bize inanan güvenen partililerimize, destek ve kıymet veren halkımıza gönülden teşekkür ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” değerlendirmesine bulundu.

Bakmadan Geçme