KGK Başkanı Fırıncıoğlu, Hisarcıklıoğlu ile görüştü

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Mine Fırıncıoğlu, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk ile görüştü. 

Gerçekleştirdikleri projeler ve faaliyetler ile her kesimden takdir toplayan Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu, Mine Fırıncıoğlu başkanlığında en aktif dönemini yaşamaya devam ediyor. 

Bu kapsamda ziyaretlerine devam eden Fırıncıoğlu, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk ile görüşme gerçekleştirdi.

Bartın’da kadın girişimini içeren tüm mesleklere, işlere ve projelere maksimum destek vermeye özen gösteren Bartın TSO Kadın Girişimciler Kurulu; hem gerçekleştirdiği projeler ile hem de sorunların çözümüne yönelik bürokrasi görüşmeleri ile çözüm odaklı çalışmalar gerçekleştirmeye devam ediyor. 

Geçtiğimiz günlerde Bartın’ı temsilen; TOBB Kadın Girişimciler Kurulu, OPET ve MEB Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü iş birliği ile hayata geçirilen Temiz Eller projesinin Antalya’da düzenlenen bilgilendirme toplantısına katılan Mine Fırıncıoğlu, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk özel görüşme gerçekleştirerek, diğer illerin başkanları ile istişarelerde bulundu.

Bartın’daki kadın girişimcilik potansiyelinin geliştirilmesi, nitelikli hale getirilmesi ve kalkınmada ortak nokta olarak görülmesinin büyük önem taşıdığını belirten Mine Fırıncıoğlu; tüm özel sektör paydaşları, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları ile iş birliği içerisinde olacaklarını dile getirdi. Hisarcıklıoğlu’na gelecek hedefleri ve mevcut durumları hakkında bilgiler veren Fırıncıoğlu, Öztürk’e ise yıl içerisinde ilgili dönemlerde hayata geçirilmesi planlanan projeleri anlattı.

81 İl başkanının katıldığı toplantıda, birçok il ile de proje bazlı ortak çalışmalar gerçekleştirmek için diğer katılımcı il başkanları ile istişareler yapan Fırıncıoğlu, Bartın’daki ihtiyaçları direkt olarak karşılayacak projelere imza atacaklarını ifade etti.

Görüşmelerin ardından Hisarcıklıoğlu’nu ve Öztürk’ü Bartın’a davet eden Fırıncıoğlu, ziyaret sözünü de aldı. 

Bakmadan Geçme