Kemerspor liderle deplasmanda karşılaşacak

İlimizi TFF Kadınlar 3. Lig'de temsil eden Kemerspor Kadın Futbol takımı mücadele ettiği 10'uncu gruptaki altıncı hafta karşılaşmalarında Zonguldak temsilcilerinden Kdz. Ereğli Lisesi Spor Kulübü ile deplasmanda karşı karşıya gelecek

İlimizi TFF Kadınlar 3. Lig'de temsil eden Kemerspor Kadın Futbol Takımı 10’uncu grupta ligin ikinci yarısını Zonguldak deplasmanında açacak. Ligin ilk yarısında 5 maçtan 3 galibiyet ve 2 mağlubiyetle ayrılan Kemerspor Kadın Futbol takımı 9 puanla grubu 3’üncü sırada tamamlamıştı. 

Rakip ağlara attığı 10 gole karşılık kalesinde 7 gol gören temsilcimiz yarın Zonguldak temsilcisi Kdz. Ereğli Lisesi Spor Kulübü ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

5 maçının 4’ünü kazanan ve 1 maçtan beraberlikle ayrılan Kdz. Ereğli Lisesi Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı grupta 13 puanla liderlik koltuğunda bulunuyor.

Attığı 21 gole karşılık kalesinde sadece 4 gol gören Zonguldak temsilcisi şampiyonluğun da en favori takımları arasında gösteriliyor.

Kemerspor Kadın Futbol Takımı ise zorlu maçtan mutlak puan çıkarmak istiyor.

Ligin ilk yarısında iki takım arasında Bartın’da oynanan karşılaşmayı Kdz. Ereğli Lisesi Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı 0-3 kazanmıştı.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yer alan Şehit Vefa Karakurdu Stadında oynanacak karşılaşma saat 13:00’da başlayacak.

Ferhat Korum’un yöneteceği karşılaşmada Doğukan Karakayış ve Yusuf Emir Çakır yardımcı hakem olarak görev alacaklar. Saim Kürekçi ise maçın gözlemcilik görevini üstlenecek.
 

Bakmadan Geçme