Kadın girişimcilerden TSO ziyareti

Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Mine Fırıncıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık'ı ziyaret etti.

Bartın TSO hizmet binasında gerçekleşen ziyarette, kadım girişimcileri Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı S. Cem Yıldız ile Genel Sekreter Ahmet İncekara karşıladı.

Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Mine Fırıncıoğlu ziyaret kapsamında kadın girişimcilerin önemine değinerek, planlanan faaliyet ve projelerin gelecek yol haritası hakkında bilgiler sundu. 

Başkan Balık ziyaretleri dolayısıyla Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Mine Fırıncıoğluna ve yönetimine teşekkürlerini ileterek yeni yönetime başarılar diledi. 

Kadınların, iş dünyasının kahramanları olduğuna dikkat çeken Başkan Balık “Toplumsal cinsiyet farkındalığının artması için kadının işgücüne aktif bir biçimde katılması anahtar bir role sahip. Kadınların işgücüne katılımının önündeki engellerin kaldırılarak kadınlarla erkeklerin toplumsal yaşamın tüm alanlarına tam ve eşit olarak katılımları sağlanmalı. Bu sebeple Kadın girişimci sayılarının artması adına Bartın TSO yönetimi olarak Kadın Girişimciler Kurulunun her türlü faaliyet ve projelerine paydaş olmaktan mutluluk duyarım” dedi.
Karşılıklı fikir ve izlenimlerin aktarıldığı ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

Bakmadan Geçme