'İşimiz Temiz Projesi' bilgilendirme toplantısı düzenlendi

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO)  Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Mine Fırıncıoğlu 'İşimiz Temiz Projesi' kapsamında Antalya'da düzenlenen Proje Bilgilendirme Toplantısına katıldı. 

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu tarafından, Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ve OPET iş birliği ile hayata geçirilen “İşimiz Temiz Projesi” kapsamında Antalya Regnum Carya Hotel’de 81 ilde yaygınlaştırma ve proje bilgilendirme toplantısı düzenlendi. 

Toplantıya Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO)  Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Mine Fırıncıoğlu katıldı. 
Organizasyona TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk, MEB Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Cengiz Mete ve 81 İl Başkanı ile Milli Eğitim camiasının temsilcileri katıldı.

Bartın TSO KGK Başkanı Mine Fırıncıoğlu yaptığı açıklamada; “Bartın’da hizmet gösteren yiyecek içecek, konaklama ve ulaşım sektöründeki firmalarımız için, projesinin uygulanmasına yönelik destek faaliyetlerimizi ivedi hayata geçireceğiz. Temizlik ve hijyen konusundaki farkındalığı arttırarak, sağlıklı bir  geleceğe katkı sağlamak, kurulumuzun sosyal bir görevleri arasında daima yer alacak.” ifadelerini kullandı.


 

Bakmadan Geçme