Hendekyanı Ortaokulunda Mezuniyet Coşkusu

Hendekyanı Ortaokulu öğrencileri mezuniyet törenlerinde, öğretmenleri ve velileri ile bir araya gelerek liseye geçişlerini kutladılar.

Hendekyanı Ortaokulunda Mezuniyet Coşkusu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı sonunda ortaokul sıralarına veda eden Hendekyanı Ortaokulu 8. Sınıf öğrencileri başarılı bir LGS’nin ardından güzel bir mezuniyet töreni ile uğurlandılar.

Tören 8. Sınıf öğrencilerinin saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. 

Hem öğrencilere hem de öğrenci velilerine hitaben bir konuşma yapan Okul Müdürü Hasan Çomak,  Hendekyanı Ortaokulu ailesi olarak başarıyı sadece akademik olarak görmediklerini ifade ederek, “Biz okul olarak öğrencilerimizi akademik bilgilerle donatırken, aynı zamanda iyi bir insan, iyi bir evlat, iyi bir vatansever ve iyi birer öğrenci olmaları yolunda da mücadele veriyoruz. Büyük öder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi eğitim sisteminde sıkıntı yaşayan ülkeler ekonomisinde , kültüründe , tarımında , sporunda ve insanın yer aldığı tüm alanlarda sıkıntı yaşar. Bu nedenle insanı doğru yetiştirmenin önemine inanmakta ve Hendekyanı Ortaokulu ailesi olarak bunun mücadelesini de vermekteyiz. İnşallah her zaman olduğu gibi bu sene de LGS’ye giren  öğrencilerimizin resmi olmayan sonuçlarına baktığımızda yine tüm okullar içerisinde başarılı bir sonuca ulaşacağımızı görmekteyiz. 

Her yıl öğrencilerimizin üstün başarılar göstermeye devam etmeleri ve mezun öğrencilerimizin ilerleyen eğitim hayatlarında sergiledikleri başarı ve örnek davranışları bizleri mutlu etmeye devam ediyor” diye konuştu.

Tören mezuniyet belgeleri ve plaketlerinin ortaokul öğretmenleri tarafından öğrencilere verilmesi ile sürdü.

Kep atma seremonisinin ardından mezuniyet pastasını kesen öğrenciler, Riverside Otel ve Restaurant'ta mezuniyet balosu düzenleyerek doyasıya eğlendiler.

161 Ortaokul öğrencisi mutlu bir şekilde programı tamamladılar.

Hendekyanı Ortaokulunda Mezuniyet CoşkusuHendekyanı Ortaokulunda Mezuniyet CoşkusuHendekyanı Ortaokulunda Mezuniyet CoşkusuHendekyanı Ortaokulunda Mezuniyet CoşkusuHendekyanı Ortaokulunda Mezuniyet CoşkusuHendekyanı Ortaokulunda Mezuniyet Coşkusu

Bakmadan Geçme