Grup Başkanvekili Gül, Bartın'a geliyor

Adalet Eski Bakanı, AK Parti Grup Başkanvekili ve Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül, AK Parti Şehir Buluşmaları kapsamında Çarşamba günü Bartın'a geliyor. 

Bartın’da bir dizi temaslarda bulunacak olan Grup Başkanvekili Gül’ün Saat 10.00 gibi şehirde olması ve ilk olarak AK Parti Bartın İl Başkanlığında yapılacak kahvaltıda partililer ve basınla bir araya gelmesi bekleniyor. 

Teşkilat mensuplarıyla bir araya geldikten sonra saat 12.00 ile 14.00 arası Bartın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ve Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek şehir merkezinde esnafları da gezecek olan Gül, saat 14.00 ile 15.00 arasında da 1 saat boyunca Ticaret ve Sanayi Odasında Oda Başkanı Halil Balık ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelecek. 

Önce OSB sonra Bartın Irmağı turu

Bartın temaslarında Organize Sanayi Bölgesine (OSB) de geçecek olan Abdülhamit Gül, OSB’de de Yonca Tim Fabrikası dâhil tam 2,5 saat boyunca ziyaretlerde bulunacak. OSB turunun ardından yeniden şehir merkezine dönecek olan Gül, saat 17.30 ile 18.30 arasında Bartın Irmağında bir anlamda inceleme mahiyetinde ırmak turu yapacak. Bartın Irmağı Islah Projesinin de gündeme gelmesi beklenen ırmak turu sonrasında ise Gül, 1 buçuk saat boyunca Şehir Buluşmaları kapsamında yapılacak toplantıda AK Parti Bartın Teşkilatı mensuplarıyla bir araya gelecek. 
 

Bakmadan Geçme