GİAD'dan Başkan Yardımcısı Keser'e ziyaret

Bartın Genç İş İnsanları Derneği (GİAD) yönetim kurulu üyeleri Bartın Belediye Başkan Yardımcılığına seçilen Şamil Keser'i ziyaret etti. 

Bartın Genç İş İnsanları Dernek Başkanı Hüseyin Alp Akın, Başkan Yardımcısı Doğukan Özardıç, Genel Sekreter Erge Çakır, Sayman Hakan Somaklı, dernek üyeleri, Alkım Tan, Faik Alper Kanbur, İbrahim Can Pelenkoğlu, Hikmet Can Sayın, Emrah Taşdemir ve Dernek Koordinatörü Vildan Sarımsakcı Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Keser’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Bartın GİAD Başkanı Hüseyin Alp Akın ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Yardımcısı Keser'e derneklerinin faaliyetleri hakkında bilgiler vererek, genç iş insanlarının kentteki ekonomik ve sosyal gelişime katkı sağlamak için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

Başkan Yardımcısı Keser, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek genç iş insanlarının enerjisi ve potansiyeli üzerinde durarak kentin ekonomik büyümesi ve istihdam olanaklarının artırılması adına genç girişimcilerle işbirliği yapmanın önemini vurguladı.

Toplantıda, gelecek projeler için işbirliği olanakları ve ortak hedefler ele alındı. Genç iş insanları, belediye yetkilileriyle yakın işbirliği içinde çalışarak kentin ekonomik ve sosyal alanlarda daha da ileriye taşınması konusunda kararlı olduklarını ifade etti.


 

Bakmadan Geçme