Fırıncıoğlu projelerini anlattı

Bartın Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncoğlu, AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Belediye Meclis Adayları ve basın mensuplarının katıldığı kahvaltı programında projelerini anlattı. 

Bartın’ın hak ettiği değeri alması için gerekli projelerinin hazır olduğunu ifade eden Başkan Adayı Fırıncıoğlu, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimlerinde görev verilmesi halinde önümüzdeki 5 yılda Cumhur İttifakının gücüyle ana başlıklar altında belirlenen toplam 35 projeyi hayata geçireceklerini ifade etti. 

“Tek amacımız Bartın’ın geleceği ve gelişimi”

Kahvaltı sonrası yaptığı konuşmada, hizmet odağının ‘insan’ olduğunu ifade eden Fırıncıoğlu,“Yine bir seçim döneminde, yine bir demokrasi sınavının öncesindeyiz. Bartın’a hizmeti, ibadet sayan anlayışların temsilcisi olarak; Cumhurbaşkanımız, Ak Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli tarafından kurulan ve muradı yalnızca Türkiye’nin birliği ve dirliği olan Cumhur İttifakının adayı olarak vatandaşlarımızın karşısındayım. Merkezi yönetimle uyumlu olarak kurulacak Bartın yerel yönetim sürecinde tek amacımız bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da Bartın’ın geleceği ve gelişimi olacaktır. Adayı olmaktan onur duyduğum ittifakın temel siyaset ilkesi “insanı yaşat ki devlet yaşasın” ilkesidir. Hareket noktası ve hizmetin odağına “insanı” alan bir yönetim olarak, hemşerilerimizin refahı, mutluluğu ve huzurundan başka hiçbir amaç ve beklenti içerisinde değiliz ve olmayız. Hepimizin bildiği gibi gerek merkezi hükümetin ve gerekse Bartın özelinde Belediye Kurumu olarak süregelen ilerleme ve geliştirme odaklı tüm çabaların artarak sürdürüleceği size vereceğimiz en somut söz ve en önemli hedefimizdir. Bartınlı her şeyin en iyisine layıktır ve artık kaybedecek zamanı da yoktur. 1 Nisan’da evvel Allah’ın izni, senin de desteğin ile yeniden daha da güzel ve gelişmiş Bartın’ı canla başla çalışarak el ele omuz omuza kuracağız.” dedi. 

Yeni dönemde 35 proje

Fırıncıoğlu, yeni dönemde 35 projeyi hayata geçirmeyi planladığını söyledi. Fırıncıoğlu’nun proje başlıkları ise şöyle; Trafik Master Planı, Yeni Meydan Düzenlemesi, Bartın Belediyesi Sosyal Tesisi, Gölbucağı Yaşam Merkezi, İnkumu’na Tünel, Otopark ve Doğalgaz, İnkumu Tepesine Cam Teras, Mustafa Kemal Atatürk 100. Yıl Seyir Terası ve Piknik Alanı, Yeni Mahallelere Doğalgaz ve Alt Yapı Hizmetleri, Bartın Belediyesi Kongre ve Nikah Salonu, Sokak İyileştirmeleri, Bartın Belediyesi Spor Kompleksi, Bartın Belediyesi Bilim ve Teknoloji Merkezi, 10 Kilometrelik Bisiklet ve Yürüyüş Yolu, Dijital Turizm Tanıtım Ofisi, 750 Araç Kapasiteli Katlı Otopark, Yürüyen Merdiven Projesi, Yalı Boyu Yeniden Düzenleme Projesi, Gecen Mahallesi Mesire Alanı Projesi, Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Sitesi, İlave ve Revizyon İmar Planı, Kavşak Suyu Boru Hatlarının ve Havzasının Rehabilitasyonu, Ulupınar Su Hattı Yenileme Projesi, Üniversite-Çatmaca Arası Hafif Raylı Sistem, Bartın Kart, Bartın Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı Projesi , Evcil Hayvanlar Oyun Parkı, Öğrencilere, Emeklilere ve Kiracılara Özel Su Faturası İndirimi, Semt Pazarı Sayıları Artacak, Yenidoğan Bebek Paketi Projesi, Yeni Doğan Çocuk Ormanı, Dallıca Arıtma Çamur Kurutma Tesisi, Trafik Eğitim Parkuru, Evde Bakım Hizmeti Projesi, Engelsiz Kafe Projesi, Depreme Dirençli Şehir, Amatör Spor Kulüplerine Destek. 

Bakmadan Geçme