Fener alayı yürüyüşü geceyi aydınlattı

Bartın Valiliği önünde başlayan kortejde yüzlerce vatandaş ellerinde Türk Bayrakları ve meşaleleri ile birlikte Kemerköprüyü geçerek Cumhuriyet Meydanına ulaştı..

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen ‘Fener Alayı Yürüyüşü’ kent merkezinde geceyi aydınlattı.

Bartın Valiliği koordinesinde düzenlenen Fener Alayına Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan ile birlikte AK Parti Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Garnizon Komutanı Dz. Kd. Alb. Erkan Şahin, Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, protokolün diğer üyeleri ile birlikte siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, şehit aileleri, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Bartın Valiliği önünde başlayan kortejde yüzlerce vatandaş ellerinde Türk Bayrakları ve meşaleleri ile birlikte Kemerköprüyü geçerek Cumhuriyet Meydanına ulaştı. 

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri havai fişek gösterisi ve Bartın Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanında düzenlenen konser ile son buldu.Fener alayı yürüyüşü geceyi aydınlattı

Bakmadan Geçme