CHP Bartın Milletvekili Bankoğlu paylaştı

CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu Kozcağız programı sırasında karşılaştığı bir binanın fotoğraflarını, 'Üç harfli zincir marketler kolon kesmeye devam ediyor!' notuyla paylaştı.

CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu 31 Mart yerel seçimleri öncesinde partisinin Belediye Başkan Adaylarına destek olmak için çalışmalarına devam ediyor.

Dün Kozcağız Belediye Başkan Adayı Meliha Okutay’la birlikte Kozcağız’da vatandaşlar ve esnaflarla buluşan Milletvekili Bankoğlu’nun paylaştığı fotoğraf kareleri ise ‘Bu kadar da olmaz!’ dedirtti.

Milletvekili Bankoğlu bir binanın giriş katında açılacak market için bina kolonlarının kesildiğini iddia etti.

İddiasını paylaştığı fotoğraflarla da güçlendiren Bankoğlu, “Üç harfli zincir marketler kolon kesmeye devam ediyor! Bartın Kozcağız'da ziyaretlerimiz sırasında bir zincir market şubesinin kolonları kestiğine tanık olduk. İktidarın denetimi sıfır, belde belediyesinin ise zaten ilgilendiği yok. Yaşadığımız onca felaketten hiçbir ders almayan iktidarın oy uğruna, rant uğruna bu tarz ihlallere göz yumması faciayla sonuçlanıyor. Şaşırdık mı? Tabii ki hayır!” ifadelerinde bulundu.

CHP Bartın Milletvekili Bankoğlu paylaştıCHP Bartın Milletvekili Bankoğlu paylaştıCHP Bartın Milletvekili Bankoğlu paylaştı


 

Bakmadan Geçme