Çatmaca kavşağı akıllı kavşak olacak

Bartın'da trafik yoğunluğun en üst noktaya ulaştığı bölgelerden biri olan Çatmaca Kavşağı akıllık kavşak olacak

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz Çatmaca Kavşağının akıllı kavşak olarak düzenleneceğini söyledi.

Milletvekili Aldatmaz Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ile Belediye Meclis Üyesi Adaylarının basınla bir araya geldiği toplantıda yaptığı açıklamada kentte trafik konusunda yapılacak çalışmalara değinerek, “Yeni Devlet Hastanemizin karşısındaki bölgeyi köprüyle bağlayarak trafik sorununu rahatlatmamız gerekiyor. Karayollarımız yakın bir zamanda Çatmaca Kavşağını akıllı kavşağa çevirecek. Valilik önüne bir kavşak daha açacak. Pelenkoğlu üst geçidinin altına bir kavşak daha yapılacak.” Dedi.

Bartın’daki trafik sorununu çözebilmek için Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ile uyumlu bir çalışma içinde olduklarını vurgulayan Aldatmaz benzer çalışmaları bu uyum sayesinde çok rahat bir şekilde gerçekleştirdiklerini de sözlerine ekledi.

Akıllık kavşak trafiği rahatlatacak

Çatmaca kavşağının yapılacak çalışmalarla beraber akıllık kavşak modeline geçmesiyle bölgedeki trafik yoğunluğun rahatlaması bekleniyor.

Daha önce sinayalizasyon uygulamasının olduğu Devlet Hastanesi kavşağı akıllı kavşak modeline çevrilmişti.

Bartın’da Vural Ak kavşağı ve Amasra Arıt kavşağı da akıllı kavşak olarak hizmet veriyor.
 

Yorumlar 2
Musa 06 Mart 2024 12:05

Harika! Kırmızı işıkta geçen trafik kuralından bir haber,kural bilmeyen insanımız Akıllı kavşak kurallarına itina ile uyacağına inandıysanız harika. VURAL Ak kavşağıda akıllı sözde bir polis yönlendirin 1 saat içinde kaç kural ihlali bildirecek görün.Orası dahada çözülemez noktaya gelecek sade bir vatandaş olarak gördüğüm bu.

sezgin 06 Mart 2024 08:47

Kavşakta 4 taraftan yoğun araç akışı var. Akıllı kavşak modeli burada işe yaramaz. Kimse birbirine yol vermez

Bakmadan Geçme