Binlerce Bartınlı bu konser ile coştu

Bartın Belediyesi tarafından Cumhuriyetin 100. Yılı kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve ünlü ses sanatçısı Betül Demir'in sahne aldığı konsere binlerce vatandaş katıldı. 

Cumhuriyetin 100. yılı Bartın’da çeşitli etkinliler ile kutlandı. Bartın Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında düzenlenmesi planlanan Betül Demir Konseri ertelenerek 31 Ekim tarihine alındı. 

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ertelenen Betül Demir konseri için merkeze uzak mahallelerden ücretsiz araç kaldırılacağını duyurdu. Dün akşam Yalı Mevkiinde gerçekleşen Betül Demir konserinde Bartın yerinden oynadı. 

Enerjik ve sempatik tavırları ile sahneye çıkan ünlü şarkıcı Betül Demir büyük bir coşkuyla karşılandı.  

Türk Bayraklarının dalgalandığı konser sonrasına Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu yaptığı açıklamada, “Cumhuriyetimizin 100. yılına ulaşmanın büyük coşkusu, gururu ve heyecanı içindeyiz. Bu mutlu günde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; kahraman mücadele arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmetle ve şükranla anıyor, Cumhuriyetimizin sonsuza kadar yaşayacağına olan inancımızla, tüm hemşehrilerimin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum” dedi. 
 

Bakmadan Geçme