• Haberler
  • Bartın
  • Başkan Fırıncıoğlu Hendekyanı esnafını ziyaret etti

Başkan Fırıncıoğlu Hendekyanı esnafını ziyaret etti

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Hendekyanı Caddesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Ziyaretlerinde esnafları tek tek gezen Başkan Fırıncıoğlu hem yapılan çalışmaları anlattı hem de talep ve önerileri dinledi.

Bölgede gerçekleşen asfalt çalışmaları ile büyük bir ihtiyacın karşılandığını belirten Hendekyanı Caddesi esnafları Başkan Fırıncıoğlu’na teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dilediler.

Başkan Fırıncıoğlu’nda ziyaretlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Bartın Belediyesi Meclis Üyeleri Necmi Balık ve Ufuk Kasap eşlik etti.

Gerçekleştirmiş olduğu esnaf ziyaretleri ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Esnafımız ve vatandaşımızla yaptığımız istişareleri kıymetli buluyoruz. Ziyaretlerimizde ilimizdeki gelişmeleri, belediyemizin hizmetlerini ve projelerimizi esnafımızla paylaşıyor, taleplerini dinliyoruz. Yaptığımız çalışmaları da yine halkımızın ve esnafımızın taleplerine göre gerçekleştiriyoruz. Bugün de Hendekyanı Caddesi’nde esnaflarımızla bir araya geldik. Şehrimizin ekonomisine katkıda bulunan esnaflarımızla bir araya gelmekten büyük mutluluk duydum. Her birinin kazançlarının bereketli olmasını diliyorum” dedi.


 

Bakmadan Geçme