Başkan Fırıncıoğlu Çayırlar'da

Başkan Fırıncıoğlu, Çaydüzü Çayırlar Mahallesi Sakinleri İle Toplantı Gerçekleştirdi

Başkan Fırıncıoğlu, Çaydüzü Çayırlar Mahallesi Sakinleri İle Toplantı Gerçekleştirdi. 

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ve Başkan Yardımcısı Emre Önder, Çaydüzü Çayırlar Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Başkan Fırıncıoğlu Çayırlar'da

Mahalle sakinlerinin yaşadığı sorunları dinledikleri toplantıda, son dönemde şiddetli yağışlar sonucu ev ve iş yerlerine su baskınları yaşatan yaka seli sorunu ele alındı.

Toplantıda, şiddetli yağışların ardından oluşan ve evlere zarar veren yaka seli nedeniyle mahalle sakinlerinin talepleri masaya yatırıldı. Dere genişletme ve gerekli önlemlerin alınması konusunda Başkan Fırıncıoğlu ve Başkan Yardımcısı Emre Önder, mahalle sakinlerinin endişelerini yakından dinledi.

Başkan Fırıncıoğlu Çayırlar'da

Mahalle muhtarı ve sakinleriyle birlikte yaka selinin etkilediği bölgelerde inceleme yapan Başkan Fırıncıoğlu, sorunun çözümü noktasında gereken adımların atılacağını belirterek, "Mahalle sakinlerimizin yaşadığı bu sıkıntıyı gidermek için gerekli çalışmaları en kısa sürede başlatacağız" dedi.

Başkan Fırıncıoğlu Çayırlar'da

Toplantının ardından Başkan Fırıncıoğlu ve beraberindeki heyet, mahallede çeşitli yerlerde incelemelerde bulunarak mahalle sakinlerinin taleplerini ve ihtiyaçlarını dinledi. Halkın isteklerini doğrudan yerinde gözlemleyen Başkan Fırıncıoğlu, mahalle halkının yaşadığı sorunların çözümü için ne gerekiyorsa yapacağız' dedi. 

Başkan Fırıncıoğlu Çayırlar'da

Bakmadan Geçme