Başkan Balık'tan, Kaymakam Selim Eser'e ziyaret

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık Kurucaşile Kaymakamı Selim Eser'e ziyarette bulundu. 

Kurucaşile Kaymakamlığında gerçekleştirilen ziyarette, Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mustafa Şaban Çengel, Bartın Defterdarı Mecit Özdemir, İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Ahmet Kutluhan, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Birol Cangi ve beraberindekiler yer aldı.

Ahşap Tekne ve Teknecilik sektörünün gelişimi için gerçekleştirilen ziyaret kapsamında Başkan Halil Balık, katılmış olduğu 6. UR-GE Kümelenme Konferansı ve Ticaret Bakanlığı’nın ihracatçı firmalara vermiş olduğu hibe miktarları hakkında Kaymakam Selim Eser’e bilgiler verdi. 

Katma değerli ihracatın önemine vurgu yapan Başkan Balık “İlimizde, teknecilik sektörü katma değerli bir ekonomi yarattığı gibi kültürel bir mirasın yapı taşıdır. Kurucaşile de Ahşap Tekne ve Teknecilik sektöründe faaliyet gösteren firma yetkilileri ile meslek erbaplarının kümelenmesini sağlamak ve sektörün gelişimini hızlandırmak için çalışmalarımız devam etmektedir. Hedefimiz, Sektörün ihracat kalemlerindeki payını güçlendirmek ve bölgedeki ekonomik büyümeyi artırmak için birlikte hareket etme kabiliyetini herkese aşılamaktır.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kurucaşile Kaymakamı Selim Eser, bölgemize değer katacak çalışmaları her zaman desteklediğini ve Ahşap Tekne ve Teknecilik sektörünün gelişimini önemsediğini ifade etti.

Ziyaret karşılıklı görüş alışverişinin ardından çekilen hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.
 

Bakmadan Geçme