• Haberler
  • Bartın
  • Başkan Adayı Atınç Günal, sorunları yerinde dinledi

Başkan Adayı Atınç Günal, sorunları yerinde dinledi

İYİ Parti Bartın Belediye Başkan adayı Atınç Günal, Esnaf Odalarını ziyaret ederek sorunları yerinde dinledi.

Başkan adayından esnaf odalarına ziyaret

İYİ Parti Bartın Belediye Başkan adayı Atınç Günal, esnaf ve sanatkarlar odaları başkanlarını ziyaret etti. 

İYİ Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Atınç Günal, İYİ Parti Bartın İl Başkanı Sinem Özüoklu, Yönetim Kurulu Üyeleri Dursun Karamazak ve Metin Özyıldız, Bartın Kahveciler ve Şerbetçiler Odası Başkanı Ayhan Tepe'yi, Bartın Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Barış Özkan'ı, Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Bartın Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz'i makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyaretlerde, Belediye Başkan Adayı Atınç Günal ve beraberindeki İYİ Parti Yönetimi, odaların başkanları ile buluşarak odaların, sorun ve önerilerini dinledi. 

Oda ziyaretlerinde projelerini ve çözüm önerilerini aktaran Başkan Adayı Günal, 'kazandığımız taktirde odalarımız ve esnaflarımız ile işbirliği yaparak sorunları en aza indirmek için elimizden geleni yapmaya hazırız' dedi. 

Oda başkanları ise yapılan ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek İYİ Parti Belediye Başkan adayı Atınç Günal'a seçim sürecinde başarılar dilediler. 

Başkan Adayı Atınç Günal, sorunları yerinde dinlediBaşkan Adayı Atınç Günal, sorunları yerinde dinlediBaşkan Adayı Atınç Günal, sorunları yerinde dinlediBaşkan Adayı Atınç Günal, sorunları yerinde dinlediBaşkan Adayı Atınç Günal, sorunları yerinde dinledi

Bakmadan Geçme