Bankoğlu Kozcağız'da seçim turuna çıktı

CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, Kozcağız Belediye Başkan Adayı Erol Güneş'le birlikte seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerinde bulundu

TBMM’deki bütçe görüşmelerinin tamamlanmasının ardından seçim çalışmaları için Bartın’da sahaya inen CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu seçim süreci için hem İl merkezinde hem de İlçe ve Beldelerdeki adaylarının yanında yer almaya devam ediyor.

Son olarak Kozcağız’a çıkarma yapan Milletvekili Bankoğlu burada  CHP Kozcağız Belediye Başkan Adayı Erol Güneş, Merkez İlçe Başkanı Fatma Mazhar, önceki dönem Belediye Başkanı Meliha Okutay ve parti örgütüyle bir araya gelerek toplantı düzenledi.

Toplantının ardından Kozcağız’da esnaf ziyaretlerinde bulunan Milletvekili Bankoğlu CHP Kozcağız Belediye Başkan Adayı Erol Güneş için esnaf ve vatandaşlardan destek istedi.

Milletvekili Bankoğlu Kozcağız’da CHP ile şeffaf bir belediyecilik anlayışının başlayacağını vurgulayarak, “Kozcağız yıllardır Kaymakam istiyor dedik ama aynı zamanda adil ve şeffaf bir belediyecilik de istiyor. Kozcağız kimsenin ötekileştirmediği, toplumun ihtiyaçlarına duyarlı, çözüm odaklı bir yönetim anlayışını hak ediyor.” açıklamasında bulundu.
 

Yorumlar 1
misafir 15 Ocak 2024 21:25

Kozcağız'da sayın meliha okutay'ın aday olmaması çok isabetli oldu. mevcut adayın şansı var, kıymetli sevilen biri, Kozcağız için ne hayırlısı ise o olsun, artık Kozcağız'ın eğitimli ve genç bir başkana ihtiyacı var, ilkokul mezunu ve yaşlı bir belediye başkanına ihtiyaç olduğunu zannetmiyorum. tekrar tebrik eder, saygılarımı sunarım.

Bakmadan Geçme