Bakan Tunç, Kozcağız'da konuştu

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Kozcağız'ı ziyaret etti. Vatandaşlar, Kozcağız'da Bakan Tunç'u coşkuyla karşılarken, yoğun yağmura rağmen konuşmasını sonuna kadar takip etti. 

Bakan Tunç Kozcağız’da yaptığı konuşmada, “Kozcağız’ımıza terminal binamızdan tutunda stadyumuna varıncaya kadar, Irmak Islahları inşallah daha bitmedi, bu Irmak Islahlarını tamamlayacağız ve Kozcağız’ın içerisinden geçecek olan ırmağımız Kozcağız’la beraber bütünleşecek ve Kozcağız ışıl ışıl bir şehir olacak inşallah. Hazır mıyız? Kozcağız, Bartın duble yolunu hızlandırmamız lazım. Bunun için inşallah çalışıyoruz. Bunun talimatlarını Sayın Cumhurbaşkanı’mızda vermiş durumda. Yarım kalan projelerin hızlı bir şekilde tamamlanmasını inşallah sağlayacağız. Onun için burada ampulün canlı yanması lazım. Sönmemesi lazım. Sönerse karanlık olur. Ampul canlı yanacak burada. Bakın bu yağmurun altında durduğunuza değecek inşallah ve Kozcağız’ımıza için ne gerekiyorsa yapacağız.” dedi.

Kozcağız Belediye ziyaretinin ardından esnaf ziyareti gerçekleştiren Bakan Tunç, Kozcağız Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Mustafa Karaman’a destek istedi.

“Kozcağız Türkiye rekoru kırar mı?”

Bakan Tunç, konuşmasının devamında Kozcağız için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceklerini ifade ederek, “Kıymetli Kozcağızlı hemşerilerim, öncelikle Ramazanınızı tebrik ediyorum. Rabbim bayrama da erişmeyi nasip eylesin inşallah. Hazır mıyız 31 Mart’a? Kozcağız hazır mı? Rekor bir oy. Türkiye rekoru kırıyor muyuz? Cumhurbaşkanımıza Kozcağız rekor kırdı, sizi Kozcağız’a bekliyoruz dememe müsaade eder misiniz? Kozcağız Türkiye rekoru kırar mı? Kararlıyız inşallah Kozcağız’ımıza ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. Kozcağız’a AK Parti iktidarlarında çok güzel hizmetler yaptık. 2 tane baraj yaptık, altyapısı, bastığımız yerlerin altı, kanallarımız, kanalizasyonumuz, elektrik hatlarının alta alınması. Hatırlıyoruz dimi bunları? Unuttuk mu? Unutmayız. Okullar yaptık. İmamhatip Ortaokulu ve diğer okullarımız. İnşallah meslek lisesi sözümüz var. Unutmadık. Kozcağız’a bir Endüstri Meslek Lisesi sözümüz var. İnşallah onu da gerçekleştireceğiz. Kozcağız’a biz doğalgaz getireceğiz dedik dimi. Getirdik mi? şimdi bütün mahallelere süratli bir şekilde kim tamamlayabilir? Mustafa Karaman tamamlayabilir. Belediyecilikte duayendir kendisi. Böyle bir tecrübe var karşınızda. Mustafa Karamanla inşallah durmak yok yola devam diyor muyuz? 

“Ampul canlı yanacak burada”

Evet, Kozcağız kararını verdi. Bu yağmurun altından ayrılmıyorsanız demek ki Kozcağız için, Kozcağız’ı seviyorsunuz demektir. Kozcağız’ımıza terminal binamızdan tutunda stadyumuna varıncaya kadar, Irmak Islahları inşallah daha bitmedi, bu Irmak Islahlarını tamamlayacağız ve Kozcağız’ın içerisinden geçecek olan ırmağımız Kozcağız’la beraber bütünleşecek ve Kozcağız ışıl ışıl bir şehir olacak inşallah. Hazır mıyız? Kozcağız, Bartın duble yolunu hızlandırmamız lazım. Bunun için inşallah çalışıyoruz. Bunun talimatlarını Sayın Cumhurbaşkanı’mızda vermiş durumda. Yarım kalan projelerin hızlı bir şekilde tamamlanmasını inşallah sağlayacağız. Onun için burada ampulün canlı yanması lazım. Sönmemesi lazım. Sönerse karanlık olur. Ampul canlı yanacak burada. Bakın bu yağmurun altında durduğunuza değecek inşallah ve Kozcağız’ımıza için ne gerekiyorsa yapacağız.” Dedi. 
 

Bakmadan Geçme