Alperen haftanın 11'inde

Bölgesel Amatör Lig 12'nci grupta bu hafta Çankırı Saray 18 Spor Kulübü ile 2-2 berabere kalan Bartınspor'da U18 takımından bu sezon takıma dahil edilen Alperen Yoldaş oynadığı süre boyunca takımın önemli isimleri arasında olmayı başardı. 

Bölgesel Amatör Lig 12’nci grupta bu hafta Çankırı Saray 18 Spor Kulübü ile 2-2 berabere kalan Bartınspor’da U18 takımından bu sezon takıma dahil edilen Alperen Yoldaş oynadığı süre boyunca takımın önemli isimleri arasında olmayı başardı. 
62’nci dakikada oyuna giren Yoldaş, performansı ile spor otoritelerinin de dikkatini çekti. Bu sezon altyapıya da önem veren, Bartınlı futbolcuları takıma kazandırmayı planlayan Bartınspor yönetiminin ilk meyvelerinden olan Yoldaş, spor otoriteleri tarafından oluşturulan Bölgesel Amatör 12’nci grupta haftanın 11’inde yer buldu. Bal Anadolu Ligleri isimli sosyal medya platformu futbolcuya listede yer verdi. 

Yükselen grafiği ile Bartınspor’un altyapıya verdiği ağırlığın en önemli meyveleri arasında yer almayı başaran Yoldaş, takımın da altyapıdaki doğru hamlelerinin eseri oldu.

Bakmadan Geçme