Aldatmaz programda konuştu

Ercan Aydın ile Er Meydanı Programının bu haftaki konuğu olan AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz Amasra AK Parti Belediye Başkan adayı Ahmet Reis'in seçim çalışmalarını değerlendirdi. 

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz Bartın Televizyonu Facebook Sayfasında yayınlanan Ercan Aydın ile Er Meydanı Programının konuğu oldu.

Programın moderatörlüğünü yapan Ercan Aydın’ın sorularını yanıtlayan Milletvekili Aldatmaz, Amasra AK Parti Belediye Başkan adayı Ahmet Reis’in seçim çalışmalarını değerlendirirken, Amasra’da gerçekleştirilen yatırımları da anlattı.  

Belediye Başkan adayı Reis’in Amasralılar tarafından karşılık bulduğunu söyleyen Milletvekili Aldatmaz; “Ahmet Reis çok iyi çalışıyor. Belediye Meclis Üyeleriyle çok uyumlu. İl Genel Meclis Üyelerimiz de orada çok iyi çalışmalar yapıyorlar. Ev ev, kapı kapı çalışıyor. Bende bugün onlarla beraberdim ev ev bütün sitelere çıktık. Hakikaten çok iyi karşılık buluyor. İnsanlar ‘bizim Ahmet’ diyor. ‘Amasra'ya Reis lazımdı’ diyor. Ben inanıyorum ki Ahmet Reis ile Amasra'da bu seçimi alacağız ve ondan sonra da Amasra'da güzel işlere başlayacağız. Bismillah diyeceğiz.” Dedi.  

“Ahmet Reis ile Amasra hak ettiği yönetimi bulacak”
  
Amasra’ya yapılan yatırımları da anlatan Milletvekili Aldatmaz; “Müzenin önünden başlayarak Ahatlar Tepesine kadar sıcak asfalt yaptık. Çok güzel bir asfalt oldu. 
Karayollarımız yaptı, Amasya Belediyesi'nin beş kuruş katkısı yok. Amasra kötü bir yolu hak etmiyordu. Amasra bizim göz bebeğimiz, Fatih Sultan Mehmet'in bize emaneti. Bizim de buraya sahip çıkmamız gerekiyor. İnşallah sahip çıkacağız da. Doğalgaz için gerekli çalışmaları da yaptık. Kruvaziyer Limanı Amasra turizmine, Bartın turizmine çok büyük katkı veren bir tesis. İnşallah daha da geliştirilerek, bu gemilerin sayıları artırılarak hem Amasra turizmine, hem de Bartın turizmine çok daha faydalı olacak. Amasra Kale Surlarını onarıyoruz. Kaymakam Bey'e yeni bir lojman yapacağız. Kaymakamın lojmanını müzeye çevireceğiz. Amasra çok şeyi hak ediyor, daha iyi daha güzel yönetim hak ediyor. İnşallah Ahmet Reis ile Amasra bu hak ettiği yönetimi bulacak inşallah. 

Misafirhane ve Eğitim Merkezi yapılacak

Bartın'da da Adalet Bakanlığı Tuzcular’da eski Çeşmi Cihan kız Yurdu vardı. O yurt binasını satın aldı. Orayı Adalet Bakanlığı Güçlendirme Vakfı tarafından orayı bir Misafirhane ve Eğitim Merkezi haline çevirecek. Oradaki o binayı da Bartın turizmine, Bartın'a kazandıracak İnşallah. Bakan Bey'in e bu görevi sürecinde
Bartın'a katkıları çok fazla olacak.” Dedi.

Bakmadan Geçme