400 yataklı Devlet Hastanesinde son durum

Ercan Aydın ile Er Meydanı Programının konuğu olan AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz yapımı devam eden 400 yataklı Yeni Devlet Hastanesine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz Bartın Televizyonu Facebook Sayfasında yayınlanan Ercan Aydın ile Er Meydanı Programının konuğu oldu. Programın moderatörlüğünü yapan Ercan Aydın’ın sorularını yanıtlayan Milletvekili Aldatmaz, yapımı devam eden 400 yatak kapasiteli ve içeresinde anjiyo ünitesinin de olduğu Yeni Devlet Hastanesine ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Milletvekili Aldatmaz, Aydın’ın hastanenin ne zaman açılacağına ilişkin sorusunu şu ifadelerle yanıtladı; “Hastanemiz fiziki olarak bitti ve şimdi çevre düzeni yapılıyor. İstiyorsanız bir araya gidelim beraber bakalım. Salı günü anjiyo ünitemiz gelecek ve montajına başlanacak. Şu anda ince işleri yapılmakta hastanenin ve bu ince işlerde hassas olduğundan dolayı vakit konusunda çalışanları sıkıştırdığım zaman yanlış uygulamalar yapılabilir. Tabii Sağlık Bakanımız da çok önemsiyor. Ben iki ayda ya bir ayda bir Sağlık Bakanımıza giderek Bartın Devlet Hastanelerimizin inşaatı ve fiziki durumu hakkında kendisiyle fikir alışverişi yapıyorum. Kendisi çok yakından takip ediyor. İlgili Genel Müdürlükleri Bartın’a yolluyor. Gerekli çalışmaları bakanlık nezdinde yapıyorlar. Hasta yataklarımız geldi. Birçok malzememiz sıfır, yeniden alındı ve yerine de monte edilmeye başlandı. Geriye çok ince işler kaldığından dolayı da acele ettirmiyorum.  Sağlık konusunda başarılı bir Sağlık İl Müdürümüz var ve altında çalışan bir ekibimiz var. Baş Hekimimiz de görevinin başında hastaneyi çalıştıracak.”
 

Bakmadan Geçme